5. TRILJSKA BICIKLIJADA Uživajte u ugodnoj vožnji, predivnoj prirodi i dobrom društvu

Prijave su otvorene do početka biciklijade

Turistička zajednica grada Trilja i Grad Trilj u suradnji sa Biciklističkim klubom Kamešnica, a u sklopu projekta MedPaths, organiziraju 5. Ttiljsku biciklijadu koja će se održati u nedjelju, 30. rujna 2018. s početkom u 12:00 sati sa startom u gradskom parku Trilj.


Prijave su otvorene do početka biciklijade u nedjelju u 11:00 sati u uredu TZ grada Trilja (Kralja Tomislava 1A), na kontakt broj 021 832 510, e-mail info@visittrilj.com ili putem Facebook stranice Visit Trilj.

RASPORED:

11:00 – okupljanje u gradskom parku
– prijava sudionika te preuzimanje startnih brojeva, majica i vode

12 sati – START biciklijade

15 sati – predviđeni povratak na cilj (gradski park)RUTA BICIKLIJADE: Trilj (gradski park) – crkva sv.Mihovila– drugi lateralni kanal do Troglava– Kerep do Cetine- uz Cetinu natrag preko konjušnica (KK sv. Mihovil) – Trilj (gradski park).

Biciklijada nema natjecateljski karakter i vozi se u grupi, a za sve sudionike osigurane su majice i topli obrok.Upotreba zaštitne kacige obvezna je za sve sudionike. Svi punoljetni sudionici voze na vlastitu odgovornost, a maloljetni u pratnji roditelja. Organizator ne snosi odgovornost za djela učinjena od strane sudionika prema trećim osobama.

– Pozivamo Vas da nam se pridružite i uživate u ugodnoj vožnji, prirodnim ljepotama i zajedničkom druženju! – pozivaju iz TZ Trilj.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime