BOŽO PETROV: “MOST će u idućem razdoblju predstavljati rješenja za ključne nacionalne i lokalne probleme”

Čelnik MOST-a kazao je na koje će se teme fokusirati u narednom razdoblju, te kojim problemima dati prioritet kako bi se iznašlo rješenje

Božo Petrov, čelnik MOST-a, hrvatskoj javnosti obratio se preko svvog službenog Facebook profila navodeći kako će MOST kao oporbena stranka u idućem vremenskom razdoblju nastojati maksimalno doprinijeti funkcionalnijem radu Hrvatskog sabora i predlaganju kvalitetnih rješenja za ključne problema našega društva.


Petrov je kazao i na koje će se teme izuzetno fokusirati i kojim će problemima dati prioritet.

Izjavu prenosimo u cijelosti:

“Most nezavisnih lista kao oporbena stranka u idućem vremenskom razdoblju nastojat će maksimalno pridonijeti funkcionalnijem radu Hrvatskog sabora i predlaganju kvalitetnih rješenja za ključne probleme hrvatskih građana, gradova, općina i županija. Kao platforma koja se formirala s najnižih razina vlasti, svjesni smo svih problema koji postoje na općinskim i županijskim razinama. Kvalitetno funkcioniranje lokalne i javne samouprave jedan je od glavnih uvjeta za kvalitetno funkcioniranje države.
Energetika, zaštita okoliša, mikro, malo i srednje poduzetništvo, gospodarstvo i obrazovanje, teme su na koje ćemo se fokusirati kako bismo nudili konstruktivna rješenja za bolju i prosperitetnu Hrvatsku.
Problemi koji muče naše gradove i županije ono su čemu ćemo dati prioritet kako bi javna uprava što bolje funkcionirala. Lokalnim, ali i nacionalnim temama pristupat ćemo odgovorno, stručno i konstruktivno. Hrvatskoj je potrebna nova politička perspektiva u kojoj će vladati kriterij najboljeg argumenta i u kojoj će se nuditi kvalitetna rješenja za probleme u kojima se država i društvo nalaze.
Prvi u nizu prijedloga predstavljamo sutra u 14 sati u Hrvatskom saboru, a riječ je o modelu otkupa INA-e na kojem je mjesecima predano radio tim stručnjaka, na čelu s Antom Čikotićem”.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/PetrovBozo/posts/729826260523011″ bottom=”30″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0