20 GODINA FORTUNE POVLJA Na revijalnom turniru nastupaju Split Tommy i Novo Vrijeme Apfel

Sportsko društvo Fortuna Povlja koje je ove godine proslavilo čak dvadeset godina postojanja i rada

Sportsko društvo Fortuna Povlja koje je ove godine proslavilo čak dvadeset godina postojanja i rada, nastavlja s bogatim programom sportskih aktivnosti u Povljima na istočnoj strani otoka Brača. Povodm 20.rođendana društvo, pozivaju sve zainteresirane na malonogometni turnir koji će se održati 22.lipnja u Povljima. Objavu prenosimo u cijelosti.


Nakon mnogih volonterskih akcija uređenja sportske infrastrukture u Povljima, vrijeme je za uživanje u plodovima rada!

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na najnoviji događaj – revijalni malonogometni turnir povodom proslave 20. rođendana društva, a koji će se održati 22. lipnja u Povljima. Na turniru će nastupiti Split Tommy – finalist prvenstva Hrvatske u malom nogometu, Novo Vrijeme Apfel – polufinalist prvenstva Hrvatske, all stars ekipa– igrači s cijelog otoka koji su prije igrali za Fortunu Povlja, te sadašnja ekipa Fortune Povlja!

Mogućnost da u samom finalu gledamo dva prvoligaša već je i više nego dovoljna pozivnica za ovo događanje, ali nadodat ćemo još kako čitav prihod od ovog turnira namijenjen je novoj sezoni ljetne škole nogometa za djecu. Za zabavu su zaduženi Koperonti, Pero i Kole, a cijeli program pročitajte u nastavku:

17.00 | Fortuna All stars VS Novo Vrijeme Apfel

17.45 | Fortuna Povlja VS Split Tommy


18.30 | Utakmica za treće mjesto

19.30 | Finale21.00 | Pučka fešta | Koperonti | Pero i Kole

Ne propustite ovu sportsku poslasticu u Povljima i podržite rad sportskog društva Fortuna Povlja!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0