Splićanka Lidija Bačić nastupit će na ovogodišnjoj Dori i pokušati postati hrvatska predstavnica na Eurosongu. Uopće ne dvoji u svoj trijumf.

– Kad sam čula za Doru htjela sam napraviti zaraznu pjesmu s dobrim tekstom i pamtljivom melodijom. Moj producent Fayo i ja smo uspjeli, pjesma je energetska bomba u kojoj koristim svoj glas u mjeri u kojoj točno treba za takav show. Pomogli su nam Boris Đurđević i Denis Dumančić. Smatram da smo Fayin tekst uglazbili na sjajan način. Jak tim napravio je jaku modernu pjesmu koja se zove Tek je počelo – kazala nam je zgodna Splićanka.

Lille je za DalmacijaDanas otkrila da će njezin nastup na Dori biti eksplozivan.

– Gledatelji će uživati u nastupu, bit će to prava eksplozija na pozornici. Poštujem sve natjecatelje, ali zanima me samo pobjeda jer znam da imam i stas i glas kao i dobar tim. Želim Hrvatsku ponosno predstaviti kao domoljub! Zato sam se i prijavila… da pobijedim i tu, a nadam se i tamo. Uskoro ćete čuti pjesmu i vidjeti spot, a nastup na Dori bit će zapamćen! – samouvjereno će Lille.

Splićanka se uoči nastupa na Dori prisjetila svog prvog nastupa na tom natjecanju. Dogodilo se to sada već daleke 2001. godine kada je imala tek 15 godina. Nastupala je s grupom Perle i pjevale su pjesmu “Pokraj bistra izvora”.

Lille je na svom Instagramu objavila isječak spota spomenute pjesme da bi fanove podsjetila kako je izgledala prije 18 godina.1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime