110 POKLONA ZA 110 GODINA: Bilo srce poklonima iznenadilo 110 obitelji s područja pogođenih potresom

Nije se zaboravilo ni na desetak studenata splitskog sveučilišta koji žive na području stradalom u potresu koji su također bili iznimno oduševljeni poklonima


Proteklih dana obilježena je 110. godišnjica osnutka HNK Hajduk Split za koju je održana i prikladna proslava. Unatoč želji, a i navici, da se ista organizira na spektakularan i veličanstven način svojstven velikom Klubu i njegovim posebnim navijačima, jubilarnu 110. godinu proslavilo se ponizno i dostojanstveno uzimajući u obzir teške okolnosti pred kojima su se našli građani Republike Hrvatske.


Suosjećajući s nesretnom sudbinom stanovnika područja pogođenih nedavnim potresima, Humanitarna udruga Bilo srce u suradnji s tvrtkom Tommy d.o.o., odlučila je iznenaditi 110 obitelji spomenutog područja i pomoći im sa 110 paketa osnovnih životnih potrepština . Da iznenađenje bude veće, uz svaki paket našao se Hajdukov šal i šalica iz rođendanske kolekcije.

Kako bi svi paketi sigurno stigli na svoje odredište pomogli su i sami članovi DPH Sisak, a nije se zaboravilo ni na desetak studenata splitskog sveučilišta koji žive na području stradalom u potresu koji su također bili iznimno oduševljeni poklonima.

– Ne postoje riječi koje dovoljno jako mogu dočarati iznenađenje, radost i zahvalu onih koji su primili pakete, a još važnije od toga i ponos Hajdukovom gestom koja im je na najdirektniji način pokazala kako nisu sami u nesreći koja ih je zadesila. – rekao je tajnik Bilog srca Darko Čop.

Svoju zahvalu su iskazali toplim gostoprimstvom i nizom fotografija koje izazivaju suzu, ponos i osmijeh na licu. Zahvala ide i tvrtki Tommy, generalnom sponzoru Hajduka koji je odlučio podržati i sudjelovati u ovoj hvalevrijednoj inicijativi.

Bilo srce kuca za sve vas! Sve jače i jače!Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime