ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA SDŽ: Aktualni sat završio prilično mirno, nastavilo se jednako s točkama dnevnog reda

Nakon što je aktualni sat završio prilično mirno, nastavilo se jednako s točkama dnevnog reda, prve tri su 'pale' bez i najmanjeg problema


Bez većih drama trebala bi proći današnja, 39. sjednica Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije koja se održava u amfiteatru FESB-a.


ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA: Kredit za ŽUC ispao, krenulo jako s aktualnim satom

Ukupno je predviđeno 35 točaka dnevnog reda, niti jedna nije posebno sporna pa se zapravo ‘najatraktivniji’ potezi očekuju tijekom aktualnog sata. Izbori su, je li, blizu.

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA SD ŽUPANIJE: Vijećnici će pogledati izvješće o kakvoći mora na plažamaBULJ: “Zašto može cesta do nečije vrtače, tunela od 40 milijuna kuna, a ne može do Cetinske krajine?” 

Nakon što je aktualni sat završio prilično mirno, nastavilo se jednako s točkama dnevnog reda, prve tri su ‘pale’ bez i najmanjeg problema. Kod Prijedloga programa rada Županijske skupštine za 2021. godinu poneka primjedba, istup ili podrška recimo, koja je stigla od vijećnika Renića (za Inicijativu za uvrštenje uvale Vruja u Park prirode Biokovo) povodom tog konkretnog poteza. Pa je tako elegantno prošla gotovo trećina točaka…

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime