ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA “Kakvoća mora za kupanje izvrsna, onečišćenja u Kaštelima se događaju zbog – septičkih jama”

Nastavlja se usvajanje dnevnog reda, uglavnom jednoglasno


Bez većih drama trebala bi proći današnja, 39. sjednica Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije koja se održava u amfiteatru FESB-a.


ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA SD ŽUPANIJE: Vijećnici će pogledati izvješće o kakvoći mora na plažama

Ukupno je predviđeno 35 točaka dnevnog reda, niti jedna nije posebno sporna pa se zapravo ‘najatraktivniji’ potezi očekuju tijekom aktualnog sata. Izbori su, jeli, blizu.

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA SDŽ: Aktualni sat završio prilično mirno, nastavilo se jednako s točkama dnevnog redProšlo je Izvješće o ispitivanju kakvoće mora za kupanje na području SDŽ, uz par zanimljivih momenata. Tako je prof. Tatjana Puljak iz NZJZ, koje radi ispitivanja, pojasnila metodologiju ocjenjivanja te pojasnila da su kontrolne točke postavljene na 105 plaža uz kopneni dio obale te 57 na kupalištima na otocima. Marija Vuković, pročelnica Upravnog odjela za zaštitu okoliša, komunalne poslove, infrastrukturu i investicije dotakla se situacije u Kaštelima…

BULJ: “Zašto može cesta do nečije vrtače, tunela od 40 milijuna kuna, a ne može do Cetinske krajine?”– Tamo se onečišćenja prvenstveno događaju iz septičkih jama jer nije dovršena izgradnja kompletne infrastrukture. Za sve intervencije zaduženo je komunalno redarstvo i inspekcije, koje mi informiramo čim doznamo o takvom slučaju – kazala je pred Županijskom skupštinom pročelnica Vuković.

Nastavlja se usvajanje dnevnog reda, uglavnom jednoglasno.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime