Žrnovnica živi za Hajduka: “Odličan odaziv, ovo je motivacija da se sljedeće godine još bolje organiziramo”

Hajduk je prije nekoliko dana objavio da broji već više od 20 tisuća članova, a broj je dodatno narastao ovog vikenda kada su u Splitu i okolici bile organizirane akcije učlanjivanja i predstavljanje projekta “Za sva vrimena”


Nedjelja je bila rezervirana za Žrnovnicu gdje je bio organiziran bogat program u ugostiteljskom objektu Antonica od 12 do 17 sati. Zbog najmlađih tu je došao i Rico od 13 do 14 sati, a za sve one koji nisu išli u Vinkovce organizirano je gledanje utakmice uz akcijske cijene piva i ćevapa.

– Organizator današnje akcije u Žrnovnici je udruga Naš Hajduk. Kao i u ostalim splitskim kvartovima, došli smo s terenskim timom odjela za članstvo. Ljudi su se učlanjivali i mogli su odmah dobiti svoje iskaznice. Uplaćivale su se mjesečne donacije za akciju “Za sva vrimena”.

Odaziv je bio odličan, učlanilo se 48 ljudi. Među njima je više od trećine novih članova. Organizator je ovo shvatio kao poziv za još bolju organizaciju iduće godine – kazao nam je Žrnovčanac Grgo Aljinović, član udruge Naš Hajduk i suorganizator današnje akcije.

Akciju nam je komentirao Mario Lolić, istinski zaljubljenik u HNK Hajduk i višegodišnji član Našeg Hajduka.

– Danas smo dobili i potvrdu i da naša Žrnovnica diše uz Hajduk. Bio sam na raznim akcijama učlanjivanja i po odazivu smo pri vrhu. Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj akciji! HŽV! – kazao nam je Mario.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0