Zoričić: “Puljak na najprizemniji način šibicari imenom Palmine Piplović, najbolje je da dokrajči kandidaturu”

"Zbog digniteta Palmine nisam želio izlaziti javno sa podatkom tko od vijećnika nije potpisao da se točka o promjeni imena vrtića uvrsti u dnevni red sjednice gradskog vijeća"


“Dokrajčit ću prosjake i spinove” rekao je Ivica Puljak u svom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju i dodao kako će Miljenko Smoje dobiti spomenik, a Palmina Piplović ‘svoj’ vrtić na Marjanu.


Ova izjava nije dobro sjela Anti Zoričiću, koji je odlučio reagirati putem objave na Facebook stranici ‘Popravi grad’. Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti:

“Ivica Puljak kaže u svom intervjuu “dokrajčit ću prosjake i spinove” pa nešto kasnije piše da će vratiti ime vrtiću po heroini Palmini Piplović. Onda je najbolje da dokrajči svoju kandidaturu jer na najprizemniji način šibicari imenom ove časne cure. Zbog digniteta Palmine nisam želio izlaziti javno sa podatkom tko od vijećnika nije potpisao da se točka o promjeni imena vrtića uvrsti u dnevni red sjednice gradskog vijeća. Sada kada vidim da su se politički prosjaci razmilili u prošnju građani moraju znati tko je prosjak od potribe a tko prosjak od zanata. Potpise za inicijativu su dali Most, Sdp i Hsls. Stranka Ivice Puljka ‘Centar’, kao i bivše mu kolege iz stranke ‘Pametno’ nisu među njima. Upravo zbog njih nije prikupljeno 13 potrebnih potpisa zbog čega se nije mogla održati rasprava o povratku imena vrtiću”, zaključio je Zoričić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
3
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime