Mjesecima je koronavirus vladao medijskim prostorom te brojnim društvenim mrežama. Svaki drugi, ako ne i svaki članak je sadržavao podatke o virusu koji je promijenio svijet iz temelja.

Postao je i tema satiričnih stranica te smo se nebrojeno puta i nasmijali na ovu temu. Svakodnevno se pitamo kada će se naš život vratiti u normalu. Javio nam se jedan čitatelj, koji kaže da se danas život vratio u Hrvatsku. Prijelomni trenutak je, naravno, istup Zorana Milanovića u Okučanima.

– Koronavirus više nije tema broj 1 u Hrvatskoj. Sa svih strana Lijepe naše napadaju ustaše i partizani. Nitko ne spominje koronavirus, rekao je šaljivim tonom čitatelj.

 1 KOMENTAR

  1. TO PIŠE NEKI STEPINČEVSKI VJERNI KATOLIK,SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA ,IZ HAJDUČKE KRVOLOČNE KRŠĆANSKE KORPORACIJE,NARAVNO,VOJNIK ,UVIJEK POSLUŠAN I SPREMAN DA O BEDRIMA OBJESI SRBOSJEKE A PATRICE OKO VRATA SA RASPELOM DO PIMPEKA ,PA NEKA SE ZNA DA JE ON ONAJ PRAVI HOMO-EREKTUS IZ DALMATINSKE ZAGORE,IMOTSKE KRAINE ILI IZ HERCEG POSKOČIJE ,GDJE SE LEGU ,PO DEFINICIJI VELIKOG FILOZOFA HEGELA,DRAKULE I VAMPIRI SPREMNI NA SVE ,POSEBNO NA ZGRTANJA I PRISVAJANJA ,MAKAR SE TO ODVIJALO U KRVI DO KOLJENA.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime