ZIMSKI UGOĐAJ Snijega ima i uz obalu, zabijelio Biograd na Moru

Kasno navečer i u noći na ponedjeljak očekuje se prestanak oborine i smanjenje naoblake


Najavljeno zahlađenje i vrhunac hladnog vala stigao je u naše krajeve. U većem dijelu Dalmacije već je u subotu poslijepodne krenuo nagli pad temperature zraka, a do jutra su temperature ispod ništice bile i na otocima.


Prema prognozi, dan je započeo uz pretežno oblačno vrijeme i povremene oborine, a na području sjeverne i srednje Dalmacije počeo je padati slab snijeg. Snijeg povremeno pada na području Knina, Sinja, Šibenika, zaleđa Trogira, a u Biogradu je nastao i tanji snježni pokrivač:

Ostatak dana očekuje nas umjereno i pretežno oblačno vrijeme, lokalno uz oborinu, osobito u drugom dijelu dana. Na otocima će to većinom biti kiša, a u unutrašnjosti Dalmacije i na obali većinom snijeg. Oborina će biti tek ponegdje i to više prema moru, a DHMZ upozorava i na jake udare bure.

Kasno navečer i u noći na ponedjeljak očekuje se prestanak oborine i smanjenje naoblake. Puhat će slab do umjeren istočni i jugoistočni vjetar, a navečer će okrenuti na buru i jačati. Najviša dnevna temperatura zraka između 3 i 7 °C.

Uživo iz Knina (ŠibenikMeteo):Moja reakcija na članak je...
Vau
6
Haha
6
Hagić
2
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
1
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime