Zimski akvarel: Mile Perkov na Rivi

Ovih dana u studiju je snimio božićnu pjesmu naziva Božićna ljubav za koju je snimio i video spot, a poklanja je svim dobrim ljudima velikoga srca


Mile Perkov s nepunih je šest godina počeo pjevati u malom zboru Katedrale sv. Jakova u Šibeniku, a pohađao je i pripremne razrede Osnovne glazbene škole Ivan Lukačić u Šibeniku gdje je svirao trombon. Kasnije je bio član klapa “Logorun” Tribunj i “Mirakul” Vrpolje te ansambla “Bracera” s kojim je 2011. godine na Melodijama hrvatskog juga Opuzen osvojio drugo mjesto publike s autorskom pjesmom “Kada zaspe svića”.


Nakon tog uspjeha kreće u solo vode sa singlom “Dalmacija plače, Dalmacija piva” s kojim nastupa u Opuzenu 2015. godine. Drugi singl “Kriva je” objavljen je 2016. godine, a treći “Lipša od sviju” 2017. godine. “Ajmo prijatelji” četvrti je singl kojim se široj publici predstavio na CMC festivalu 2018. godine.

Njegov veliki hit je pjesma Suze za Dalmaciju kao snažna priča koja govori o odlasku iz Dalmacije, ali i ljubavi prema rodnom kraju koja  mu je osigurala prvo mjesto na međunarodnom festivalu zabavne glazbe Marco Polo 2018. na Korčuli.

Ovih dana u studiju je snimio božićnu pjesmu naziva Božićna ljubav za koju je snimio i video spot, a poklanja je svim dobrim ljudima velikoga srca.

Dodajmo u okviru Zimskog akvarela Mile Perkov sa svojim bandom nastupa na splitskoj Rivi 28. prosinca 2019.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime