ŽESTOKA OSUDA Petric o grafitu: “Štakori, otpužite u kanalizacije”

Nakon što se na Adria Touru proširio koronavirus i nakon što je Novak Đoković objavio da je i on pozitivan, društvene mreže su doslovno bile zasute brojnim uvredama i karikaturama na njegov račun, a u Splitu je jutros osvanuo morbidan grafit upućen upravo njemu.


“Da umreš od nje to nam je želja, pozdrav iz Splita da Bog da krepa. Đokoviću, umri”, napisano je plavim sprejem na zidu u Sinjskoj ulici.

U Splitu osvanuo morbidan grafit upućen Novaku Đokoviću

Na ovakav uvredljiv grafit reagirao je Splićanin Kristian Petric, bivši šef Splitsko-dalmatinske HVIDRA-e i bivši povjerenik navijača Hajduka.

“Mi se hrvatski vojnici i policajci nismo borili za ove morbidne poruke napisane pod okriljem noći. Borili smo se za pravnu državu u kojoj je svatko dobrodošao, ukoliko poštuje naše zakone i državu. Nagledali smo se i naslušali ‘velikih Hrvata’ za vrijeme i poslije rata. Štakori, otpužite u kanalizacije”, poručio je Petric.

Napomenimo kako je grafit vrlo brzom reakcijom iz Banovine prebojan.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
03 KOMENTARI

  1. Kretini inbecirasti…ugled grada nam rušite i Dalmacije ,a vi policijo uradi te sad svoj posao do kraja,Đokovic je naše gore list , bez obzira to ni je ljuski da se tako ophode

  2. Dosada …
    Upoznajte mladića! Ja sam Polina, imam 23 godine, plavuša, smiješna i vitka! Slabo govorim samo hrvatski.
    Razgovarajmo, inače je dosadno! Možemo se upoznati, prošetati, plivati))
    Pošaljite mi e-mail —- >> 18pop.tk Moj profil polinkakkis

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime