Hajduk je remizirao na Poljudu s Osijekom. Nakon utakmice koja je završila 1:1, golovima Grgića i Saida, svoj osvrt na utakmicu dao je strateg Bijelih Željko Kopić.

-Što se tiče tijeka utakmice. Mislim da smo u prvih 15 minuta ušli s dosta energije, a nakon toga smo ušli s dosta pogrešaka u pasu. Osijek je bio dosta defenzivan s brzim kontranapadima. Protok lopte nije bio kakav smo željeli i onda smo iz jednog udarca dobili gol. U drugom poluvremenu smo promijenili postavke. Sa spuštanjem Savvasa smo željeli dobiti više kombinacija. Završili smo s 4 napadača. Bilo je dobrih stvari, ali je bilo dosta loših stvari. Na kraju kad se osvrnem možemo biti zadovoljni, ali nismo, jer su cilj bila 3 boda. – rekao je Kopić.

Osvrnuo se i na ulazak Ohandze na početku drugog poluvremena.

-Svjestan sam da ideja igre nije bile sprovedena u prvom poluvremenu, pa smo u drugo poluvrijeme krenuli sa svom “artiljerijom”. Mislio sam da će taj gol za nas doći ranije i da ćemo na kraju pobijediti. – istaknuo je.

Upitan je smatra li da je Memolla bio krivac za gol Grgića, na što je rekao da ne upire prstom u nikoga.

Osvrnuo se i na iduću kup utakmicu s Osijekom.-Nama je prvi cilj da se regenriramo sa psihološkog i fiziološkog aspekta. Svjestan sam gdje sam došao. Rekao sam igračima da preuzimam maksimalnu odgovornost, a da oni trebaju ispuniti zahtjeve koji se stavljaju ispred njih. Mi u svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobjedimo, tako ćemo i u kup utakmicu ući. – rekao je Kopić.

Kazao je da nije osjetio veliki pritisak, ali da je imao veliko poštovanje prema publici u svom debiju na Poljudu.

Upitan je gdje je ostao visoki presing igrača u današnjoj utakmici.

-Ova ekipa može više. Tu ne treba stavljati nijedan upitnik. Oni imaju jednu određenu blokadu psihološku. Respektiraju situaciju u kojoj se nalaze i imaju veliki uteg na leđima. Ono što ja tražim od njih je to da se ide i da se gazi, a danas je to nestalo. Napravit ćemo sve da bude bolje. – odgovorio je Kopić.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0