Zdravko Mamić otputovao u Međugorje: ”Nisam u bijegu, očekujem oslobađajuću presudu”

Je li Zdravko Mamić u Međugorje otišao na duhovno putovanje ili su razlozi drugi, doznat ćemo već ove srijede

Zdravko Mamić javio se za Dnevnik Nove TV iz Međugorja. Tvrdi da nije u bijegu već da sutra očekuje oslobađajuću presudu, te da neće biti na izricanju. I dalje tvrdi da nije kriv.


”Nalazim se upravo sam ovog trenutka krenuo na brdo ukazanja u Međugorju. To znači da se sutra neću pojaviti na izricanju presude u Osijeku.

A što očekujete od presude?

– Očekujem da budem oslobođen jer je tijekom postupka nepobitno utvrđeno da ono što se stavlja ne teret i meni i mojim drugim prijateljima jednostavno nije dokazano, odnosno upravo je suprotno dokazano da smo čisti.

Iz više krugova smo danas dobili informaciju da ste vi u bijegu, da se nalazite van hrvatskih granica. Jeste li vi u bijegu?– Pa naravno da je ovo moj privremeni odlazak u Međugorje, ne razumijem od čega bi ja bježao.

Vraćate li se u Hrvatsku i kada?– Pa kad budem htio, kada budem imao vremena, kad mi budu obaveze dozvoljavale – tako je izgledao telefonski razgovor reporterke Dnevnika Nove TV Ivane Pezo Moskaljov sa Zdravkom Mamićem.

Podsjetimo, Zdravko Mamić optužio je u ponedjeljak bivšeg glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana i Uskok za pritisak na sud kako bi donio osuđujuću presudu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime