Zbog zaraze koronavirusom Goran Milić već dva tjedna nalazi se u bolnici, osjeća se dobro

"Niti u jednom trenutku nije bilo neke krizne situacije" - govori Goran Milić


Goran Milić tijekom ljetnih mjeseci izgubio je 20 kilograma. Televizijska i novinarska legenda Goran Milić s viškom kilograma spadao je u rizičnu skupinu zbog čega je, kako je izjavio, uložio nadljudske napore kako bi poboljšao svoje zdravlje. Bitku s kilogramima Milić je uspješno dobio, no onu s koronavirusom nije.


Kako donosi Jutarnji, Supruga Ana i on odlučili su kraj prošle i početak ove godine provesti u njihovoj kući u Slanom, uhvatiti malo sunca i mediteranskog zraka. Tri dana po dolasku dobili su temperaturu. Kako je za Jutarnji rekla Ana Milić, ne znaju gdje su se susreli s virusom, ali reagirali su odmah. Javili su se liječniku radi testiranja te doznali da su oboje pozitivni na koronavirus. Srećom, simptomi su kod oboje bili blagi, samo povišena temperatura. No, liječnici su odlučili 74-godišnjeg iskusnog novinara i urednika zadržati u bolnici.

‘Kažu da sam ja ipak u rizičnoj skupini. Niti u jednom trenutku nije bilo neke krizne situacije’, govori Goran Milić. ‘Nalazi su mi dobri već nekoliko dana i nadam se da će me otpustiti iz bolnice u nedjelju. Opreza nikad dosta s ovim virusom. Imam prijatelje koji su bili dobro, nalazi dobri, a onda im se stanje odjednom pogoršalo. U svakom slučaju, slušam stručnjake’, dodao je.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
3
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime