Volkswagen Passat koji je pod okriljem noći izgorio u Solinu, namjerno je zapaljen! Rezultat je to očevida kojeg su obavili splitski policajci pa će nastaviti kriminalističko istraživanje u ovom slučaju.

Službeno, požar na automobilu starom šest godina “izazvan je otvorenim plamenom ili žarom”, potvrdila nam je glasnogovornica splitske PU Željka Radošević. Šteta je procijenjena na 80 tisuća kuna, može se dakle reći da je Passat uništen. Bio je parkiran ispred kućnog dvorišta vlasnika, ali na ulici, Solinske mladeži bb te je planuo oko dva sata ujutro.

 

Policija će sigurno zbog ovog nedjela provesti detaljnu obradu: vlasnik je naime 55-godišnji Željko Ljubičić, ravnatelj splitskog “mirovinskog”, dakle prvi čovjek područnog HZMO-a. Ljubičić je također HDZ-ov gradskog vijećnik u Solinu.

Nije isključeno međutim da je Volkswagena na ulici u Solinu potpalio netko željan osvete (ili prijetnje) njegovoj supruzi Dunji Ljubičić, sutkinji na splitskom Općinskom sudu. U svakom slučaju, istraga će pokazati što je na stvari…Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime