ZANIMLJIV PRIZOR NA ŽNJANU Nećete vjerovati što ovaj mladić pronalazi na plaži, donekle je otkrio razmjere splitske nekulture

Evo što je sve otkrio Dalmaciji Danas ovaj simpatični mladić

Dok smo po predivnom i sunčanom vremenu ‘prođirali’ Žnjanom naišli smo na zanimljiv prizor.


SUNCE IZMAMILO OSMIJEHE Splićani pohrlili na Žnjan po Vitamin D, neki su i slavili rođendan na plaži

Naime vidjeli smo momka koji je s detektorom za metal obilazio poznatu plažu. U kratkom razgovoru rekao nam je da inače radi na skijalištu u Austriji, no zbog cijele novonastale situacije s koronavirusom ove godine je ostao u Splitu.

– Ove godine ne radim pa imam dovoljno vremena za sebe i svoj hobi – rekao je za Dalmaciju Danas.Naime njegov hobi vrlo je neobičan i specifičan. Kupio je moderni detektor metala koji je dijelom otkrio i razmjere splitske nekulture, jer i kako nam je sam demonstrirao, jako puno otpadnog metala (limenke) se nalazi na ovoj plaži u Splitu.

– Tu i tamo pronađem nešto novaca, a dogodilo mi se nekoliko puta da sam pronašao nečiji prsten – otkriva.Kazao nam je da je sprava vrlo zahvalna i korisna.

Rekao nam je da brojni muzeji u svijetu otkupljuju stvari koje se pronađu detektorom za metal, dok se u Hrvatskoj takve stvari nažalost još uvijek ne otkupljuju.

U svakom slučaju ovaj mladić (podaci poznati redakciji) otkrio je da jako puno otpada ostaje na plaži, a taj otpad mahom može biti i opasan po djecu i građane.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
271
Haha
49
Hagić
49
Hmmm
31
Plač
17
Grrr
22
Molim?
44

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime