Zadraninu pauk odnio auto, on došao u pauk službu, probio rampu i odvezao se

Jedan je Zadranin jučer napravio pravi kaos nakon što mu je pauk uklonio automobil

Jedan je Zadranin jučer napravio pravi kaos nakon što mu je pauk uklonio automobil.


Automobil je bio nepropisno parkiran na invalidskom mjestu na parkiralištu trgovačkog centra podigao automobil, piše Index.hr.

Pauk služba Obala i lučica podigla je auto, a onda je došao vozač koji je krenuo vikati da spuste vozilo. Kako su djelatnici pauk službe odbili spustiti auto, u jednom trenutku nogom je udario po pauku i oštetio ručicu na hidraulici. No to nije bio kraj. Zadranin se 10-ak minuta kasnije dovezao taksijem na odlagalište pauk službe.

– Odvezli smo vozilo nakon čega je gospodin taksijem stigao na odlagalište, iskrivio rampu i odvezao se u svom automobilu – rekao je voditelj pauk službe Renato Jeričević za Antenu Zadar.

Dodao je da se čovjek vratio pola sata kasnije i platio prometnim redarima kaznu za krivo parkiranje, no trošak pauk službe očito nije platio jer se jednostavno odvezao kroz zatvorenu rampu.

Iako iz Obala i Lučica, prema svemu sudeći, znaju identitet Zadranina, a navodno su ga snimile i kamere, policija je poslala priopćenje u kojem spominju nepoznatog počinitelja kojeg terete za remećenje javnog reda i mira, piše Index.hr.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0