Za dokumentarac “WOW Croatia” osvojila je nagradu Emmy, a u subotu će Šibenčanima pričati kako je Hrvatska postala njezin drugi dom

Ashley Colburn, poznata američka televizijska novinarka, producentica i dobitnica dvije nagrade Emmy, za ŠibenikIN otkrila je o čemu će pričati na predavanju 'Finding the wonder in the World' koje će održati u subotu na Hrvatskom festivalu putnika

Svjetska putnica u subotu će na Maloj loži u Šibeniku upoznati ljubitelje putovanja kako je spojila svoju strast za otkrivanjem nepoznatog s poslom, snimajući dokumentarne filmove u zemljama koje posjećuje.


Ashley Colburn dobitnica je dvije prestižne nagrade Emmy, od kojih je jednu primila upravo za najbolji kratki dokumentarni film ‘WOW Croatia‘.

U Hrvatsku je prvi put došla 2009. godine i odonda je redovito posjećuje, a u međuvremenu je čak kupila kuću u Istri i počela učiti jezik.

– Dosad sam proputovala pedesetak zemalja svijeta, a snimala sam u njih 35. Hrvatska je postala moj drugi dom – kazala je Ashley danas za ŠibenikIN, a što još ima za reći poslušajte u subotu na Maloj loži u 19,30 sati.

Cijeli program Festivala putnika pogledajte ovdje.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0