YouTube obrisao spot Damira Kedže: “U tijeku je postupak vraćanja videa”

[VIDEO] Evo što se dogodiloYouTube je uklonio sport za pjesmu Hram koju izvode Damir Kedžo i Tijana Bogićević nakon optužbi za plagiranje.

“Zbog neosnovanog copyright zahtjeva koji je u ime Dallas Recordsa upućen YouTubeu video spot za pjesmu ‘Hram’ je privremeno uklonjen.

Nakon naše reakcije odgovorni u Dallas Recordsu zahtjev su povukli i u tijeku je postupak vraćanja videa na YouTube kanal. Uskoro ćemo ponovno gledati video na YouTubeu. Do tada se slušamo i gledamo na svim streaming platformama, TV i radio postajama”, napisao je Kedžo na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 Objavu dijeli DAMIR KEDZO (@damirkedzo)Filip Gržinić, redatelj studija koji je radio spot, optužen da je ukrao ideju za taj spot iz videointervjua Damira Martinovića Mrleta i Ivanke Mazurkijević iz prosinca prošle godine, kojeg je za produkcijsku kuću Wedding2book snimio slovenski fotograf Saša Hess.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DAMIR KEDZO (@damirkedzo)

“Projekt Hram je nešto na čemu radimo proteklih godinu dana, u njega je uloženo  puno znanja i ljubavi, presretni smo što je publika doma i u regiji to prepoznala… Insinuacije da je redatelj našeg spota plagirao i inspirirao se sadržajem intervjua u kojem se pričalo o još uvijek neobjavljenom spotu su besmislene i na razini kuloarskih priča i drugačije ih ne mogu komentirati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DAMIR KEDZO (@damirkedzo)

Razumijem potrebu tima koji vam je priopćenje poslao da budu u medijima, ali vjerujem da će razlog prisutnosti biti jednako kvalitetan projekt iza kojeg će oni stajati”, rekli su ranije iz Kedžinog tima za Index.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime