Wine Vip Event Split – Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca

Event je prepoznat kao vrlo važan edukativan događaj iznimnog doprinosa za razvoj ukupne turističke ponude

U Splitu u hotelu Park 17. travnja od 15 sati održavava se Wine Vip Event SPLIT pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske i Hrvatske obrtničke komore a u suorganizaciji Splitsko-dalmatinske županije i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, Grada Splita i Turističke zajednice grada Splita, Hrvatske gospodarske komore županijske komore Split i Obrtničke komore županijske komore Split i uz partnerstvo mnogobrojnih tvrtki koje su prepoznale važnost i veličinu eventa.


– Želimo našim eventom pružiti ne bilo kakvu već vrlo vrlo kvalitetnu priliku našim proizvođačima vina, sira, tartufa, pršuta, rakija, ….. da se ciljano direktno prezentiraju upravo takvom ugostiteljskom i turističkom tržištu a koje želi raditi na sebi i svome znanju i koje želi sebe, svoju ponudu i svoj rad unaprijediti.

Događaji se odvijaju u kvalitetnim hotelima u dvije odvojene dvorane. U jednoj dvorani imamo priliku slušati predavanje vrhunskih govornika i educirati se, a druga dvorana bi bila izlagačkog koncepta gdje ćemo imati skoro 40 izlagača sa svojim proizvodima.

Event je prepoznat kao vrlo važan edukativan događaj iznimnog doprinosa za razvoj ukupne turističke ponude, a u fokus stavljamo enogastronomiju, jedan od ključnih turističkih proizvoda na kojima treba da gradimo razvoj turizma u Hrvatskoj.

Evente smo usmjerili na jačanje svijesti i radu na svome znanju i usavršavanju svoje kvalitete ponude i usluge kod ugostitelja i turističkih djelatnike, a ove godine event smo obogatili sa degustacijskom radionicom sljubljivanja hrane i vina uz vrhunske kulinarske i sommelierske znalce.
Govornici su vrhunski sommelieri i ugostitelji: Filip Savić, Mario Meštrović, Jure Andrijašević i posebna gošća iz Slovenije Mira Šemić i gost iz Austrije Suvad Suwi Zlatić.

Vrhunski kuharski majstori: Ivan Pažanin, Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević.


Ciljevi naših evenata je okupiti i educirati ugostiteljsko-turističku struku, povezivanje proizvođača vina, pršuta, sira,tartufa…. sa ugostiteljsko-turističkom strukom, unapređivanje kvalitete ponude i poboljšanje kvalitete usluge…i mnogi drugi, poručili su organizatori.

Ulaz na event je isključivo dozvoljen i besplatan samo za goste koji budu popisu uzvanika.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime