Podijelite

WhatsApp je napravio nekoliko poboljšanja u svojoj funkciji Grupe, koja omogućuje korisnicima da razgovaraju s više ljudi u jednoj konverzaciji.

U nadi da će popraviti iskustvo u korištenju njihove aplikacije, WhatsApp je ovog tjedna uveo cijelu seriju poboljšanja i novosti, piše Mirror.

Korisnici tako sad mogu dodati opis u Grupu, kako bi novim članovima pomogli razumjeti koja je njena svrha.

– Kratki opis ispod informacije o grupi omogućiti će vam da postavite svrhu, pravila ili teme grupe. – izjavio je glasnogovornik WhatsAppa u blogu u kojem se najavljuju promjene.

– Kada se nova osoba pridruži grupi, pojaviti će se opis na vrhu chata. – pojašnjava.

Administratori grupa dobili su više kontrole nakon ažuriranja, te sada mogu ograničiti tko sve može mijenjati temu grupe, njenu ikonu i opis, piše Net.hr.

Praćenje chatova u grupi postalo je isto puno lakše nakon ažuriranja.

– Kada dulje vrijeme niste sudjelovali u grupi, brzo možete pohvatati poruke koje vas spominju ili su odgovori vama tako da pritisnete novi @ gumb koji se pojavljuje u donjem desnom kutu chata. – objasnio je glasnogovornik WhatsAppa.

Ako ste u velikoj grupi, sada možete tražiti sudionike na stranici s informacijama o grupi. Uz to, WhatsApp je uveo zaštitu tako da korisnici ne mogu ponovo biti dodavani u grupe koje su napustili.

Ažurirana je verzija dostupna za Android i iPhone od danas, piše Net.hr.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime