VUČIĆ NE DOLAZI U ZAGREB? Kao razlog se navodi “hajka koja se vodi protiv njega i Srbije”

Na Kongresu će biti izabrano novo vodstvo EPP-a


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ne dolazi u Zagreb na kongres EPP-a, neslužbeno doznaje N1.


Predsjedniku EPP-a Josephu Daulu Vučić je to javio telefonom, a i pismeno će mu potvrditi da ne dolazi u Zagreb ‘zbog sveopće hajke koja se vodi protiv njega i Srbije’, doznaje reporterka Katarina Brečić.

Vodstvo EPP-a odlučilo je da tehničke sastanke neće održati u Saboru jer ne žele raditi štetu grupaciji. Svi sastanci će biti održani negdje drugdje, piše 24 sata.

Europska pučka stranka, u sklopu koje je i HDZ, od 19. do 21. studenoga u Zagrebu će održati Izborni kongres. Isprva je to trebalo biti u Velikoj vijećnici Hrvatskog sabora i za korištenje dvorana EPP je trebala Saboru uplatiti 74.488 kuna.

Žestoku političku polemiku izazvala je ta odluka predsjedništva Hrvatskog sabora da se sabornica iznajmi za potrebe EPP-a zbog čega je oporba tjednima napadala vladajući HDZ.

EPP, najveća i najjača europska politička obitelj, po prvi puta će u Zagrebu održati svoj Izborni kongres 20. i 21. studenoga.

Domaćini Kongresa su predsjednik HDZ-a i Vlade RH Andrej Plenković i predsjednik EPP-a Joseph Daul.

Više od 2.000 sudionika iz 40-ak zemalja raspravit će aktualne europske politike. Na Kongresu će biti izabrano novo vodstvo EPP-a.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime