VRIJEDNA DONACIJA Mještani donirali vatrogasce iz Dugog Rata potrebnom opremom

Nekoliko vlasnika aprtmana s područja Dugog Rata doniralo je DVD Dalmacija iz Dugog Rata iz znak zahvalnosti

Dobrovoljno vatrogasno društvo Dalmacija iz Dugog Rata dobilo je vrijednu donaciju u vidu vatrogasnih kaciga i radio stanice za njihovo vatrogasno vozilo koje je prošlog ljeta nagorjelo u velikom požaru.


Predsjednik DVD-a Dalmacija, Frane Marčić, objasnio nam je tko je zaslužan za ovu donaciju.

– Radi se o donaciji šest kaciga. Po tri kacige za šumske požare su nam kupili gospodin Ivo Ković i gospodin Jurica Tomić. Inače njih dvoje su se nama sami javili krajem kolovoza i rekli smo im što nam je najpotrebnije. Kacige su kupljene u jednoj zagrebačkoj firmi. Oni su potom razgovarali sa svojim sumještanima, koji su također vlasnici kuća za odmor u Starom selu Jesenice. Pet drugih sumještana također se odlučilo na donaciju – pojašnjava nam Marčić.

Kaže da ovo nije jedina donacija koje je društvo dobilo posljednjih mjeseci:

– Spomenut ću i da nam je firma Trgoauto donirala rotacije i bljeskalice koje su bile nagorjele. Što se tiče aktualne donacije, osim kaciga, dobili smo radio stanicu. Odlučili smo se upravo za radio stanicu za vozilo. Mještani su skupili novac, a mi smo se odlučili kupiti radio stanicu za vozilo u iznosu od 5 tisuća kuna koja nam je velika potreba. Novce za stanicu su donirali Margita Bakotić, Tonći Žilić, Jure Lozić, Ivo Boban i Mate Lozić.

Od srca se zahvaljujem svim donatorima jer su nam puno pomogli! – kazao nam je na kraju predsjednik DVD-a.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0