Vrijedna donacija Caritasa Sambotelske biskupije

Gosti iz Mađarske posjetili su i dvije obitelji u Petrinjskoj ulici kojima je prije dva tjedna dostavljena donacija Mađarskog Caritasa u obliku dva stambena modula


Caritas Sambotelske biskupije donirao je u četvrtak građevinski materijal, prehrambene i higijenske potrepštine te igračke za djecu na potresom pogođenom području, izvijestio je Caritas Sisačke biskupije.


U priopćenju se naglašava kako Caritas Sambotel iz Mađarske pruža kontinuiranu pomoć na potresu pogođenom području Sisačke biskupije. Ravnateljica tog Caritasa Mariette Tuczaine Regvari je istaknula kako su voljni uključiti se u izgradnju dvije montažne kuće za one koji su tijekom potresa ostali bez svojih domova.

Nakon posjeta distributivnom centru, gosti iz Mađarske posjetili su Osnovnu školu Braća Ribar kojoj su dostavili igračke za djecu. Riječ je o projektu „Škola za školu“ koji je provela Katolička škola iz Šarvara, prema kojemu djeca prikupljaju igračke za svoje vršnjake u Hrvatskoj pogođenima potresom.

Gosti iz Mađarske posjetili su i dvije obitelji u Petrinjskoj ulici kojima je prije dva tjedna dostavljena donacija Mađarskog Caritasa u obliku dva stambena modula.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime