Vozit će se po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima na sjevernom Jadranu te na cestama u gorju, a zbog niskih temperatura je moguća poledica na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti. Ujutro u unutrašnjosti ponegdje je moguća magla.

Pojačan promet očekuje se na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoje povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi.

Na graničnim prijelazima sa Slovenijom, Bosnom i Hercegovinom i Srbijom povremeno je moguć pojačan promet osobnih vozila, osobito na GP Bregana, Macelj, Maljevac, Stara Gradiška, Slavonski Brod i Bajakovo, a na Bregani, Maclju i Bajakovu teretnih vozila.

U pomorskom prometu se ne očekuju poteškoće.

Radovi na cesti

Radovi na autocesti A1 između čvora Ploče i naplatne postaje Karamatići (u tunelima Mali Prolog, Kobiljača, Puljani). U smjeru Zagreba promet se vodi jednom prometnom trakom. U smjeru Dubrovnika promet se vodi jednom prometnom trakom.Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h. Predviđeno trajanje radova je do 29.02.2020. godine.Na autocesti A1 između 141+600 km i 142+000 km (most Gacka) u smjeru Dubrovnika promet se vodi jednom prometnom trakom.Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime