Ovih se dana podigla prašina oko zabrane satire, i vjerojatno se većina još nada da je presuda sutkinje u korist Velimira Bujanca, a na štetu News Bara još jedna od šala sa satiričnog portala. Satiru ne treba posebno objašnjavati, ali možda je bitno naglasiti što nije satira, piše Novi list na čiju se adresu obratila čitateljica zgrožena onim što je čula u eteru radija Totalni FM.

Prema njezinim riječima voditeljica Totalnog FM radija nepotrebno je izvrijeđala ljude, a da pritom nije bila smiješna već neugodna. Ime voditeljice je nepoznato redakciji Novog lista.

U nastavku pročitajte što je čitateljica Novog lista čula u slušanom terminu i prosudite sami.

– Vozila sam se u autu s prijateljicom kada sam čula voditeljicu da govori o dočeku u Rijeci pa smo pojačale glasnoću. Mislim da je bilo oko 13 sati. Voditeljica je naglasila kako je Rijeka rockerski grad pa će u tom stilu i dočekati Novu godinu, zgrozilo me kada je nastavila: ‘Kome se ne sviđa neka pokupi opanke i ode u Split ili Makarsku’.

Ne razumijem što je htjela postići sarkastičnim ponižavanjem. Što to znači da smo mi super, a dolje u Dalmaciji su svi seljaci? Najbolje mi je od svega što nastupa Vojko Vrućina – dečko iz Splita. Nije mi jasno koga ona tu vrijeđa. Neprimjereno mi je da itko koristi riječ ˝opanak˝ u izrugivanju, a pogotovo kada se to radi u eteru. Prijateljica i ja smo bile u šoku –  ispričala je 27-godišnjakinja novinarima Novog lista.5 KOMENTARI

  1. To nije voditeljica to je obična krave Tina koja ne razlikuje opanke po Rijeci svakodnevno. Dakle u Split u žive kulturni i nadasve pismeni ji ljudi od te perverzne voditelju e🖕!!!!!

  2. U Splitu i Makarskoj ne žive divljaci nego civilizirani ljudi. Pogledaj tko živi u Rijeci pa onda komentiraj.Ma je si li ti ikad bila u Splitu i Makarskoj ili si možda oficirsko dijete kojemu ne leži Dalmacija?

  3. Svaka cast voditeljice, Split je grad s najvise cajkerskih klubova i seljacina u Hr i sire!!! A o pismenosti necu ni govoriti…samo pogledajte po komentarima u bilo kojim novinama kada netko iz dalmacije komentira, to nema veze sa Hrvatskim jezikom!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime