Vodice: Makedonac od Kosovarke i sunarodnjaka stotinjak puta prebacio novac na svoj kladioničarski račun

Izvršenim transakcijama je nastala ukupna šteta od 11.330 kuna

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim makedonskim državljaninom s privremenim boravkom u Republici Hrvatskoj, osumnjičenim za više kaznenih djela računalne prijevare na štetu 29-godišnje kosovske državljanke s privremenim boravkom u Republici Hrvatskoj i 40-godišnjim i 31-godišnjim sjevernomakedonskim državljanima s privremenim boravkom u RH.


Utvrđeno je da je osumnjičeni, s ciljem da sebi pribavi protupravnu imovinsku korist u vremenu od veljače do travnja u 65 navrata s računa oštećene 29-godišnjakinje izvršio transakcije na svoj račun otvoren u kladionici, a u vremenu od studenog prošle godine do mjeseca travnja u 37 navrata, na isti način je izvršio transakcije s računa oštećenog 40-godišnjaka i 31-godišnjaka, koristeći činjenicu da su mu oštećeni radni kolege. Izvršenim transakcijama je nastala ukupna šteta od 11.330 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime