VODA JE IZVOR ŽIVOTA Nezavisna Lista Mladih Solin poručuje gradonačelnicima da odu do Dubrovnika

Nezavisna Lista Mladih Solin dala je prijedlog splitskom i solinskom gradonačelniku da odu u svog stranačkog kolege koji je problem dubrovačkog zamućenja voda riješio ugradnjom Pročistača vode


Nezavisna Lista Mladih Solin ‘poziva gradonačelnika Solina Dalibora Ninčevića i gradonačelnika Splita Andru Krstulovića Oparu da ne idu u Kinu odsnosno Albaniju po rješenja za stalna zamućenja vode iz rijeke Jadro’.


– Dovoljno je da oni skupa sa predstavnicima ViK-a, kojima su bitnija strančka kadroviranja nego projekti, otiđu u svog stranačkog kolege koji je problem dubrovačkog zamućenja voda riješio ugradnjom Pročistača vode, – poručuju iz NLM Solin.

IZ NLM Solin podsjetili su i na izjavu dubrovačkog gradonačelnika:

– Pročistač položio svoj prvi veliki test

Nakon što je danima padala kiša sinoć je došlo do velikog zamućenja izvorišta rijeke Omble od čak 20 NTU-a. Sama razina dozvoljene mutnoće je 4 NTU-a, zahvaljujući pročistaču mutnoća je smanjena na 0.03 NTU-a te je voda uredna i ispravna za piće, – objavljeno je.Stoga Nezavisna Lista Mladih Solin poručuje: “Dragi naši gradonačelnici ipak se može kad se HOĆE!”

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime