VJEROVALI ILI NE Priznao lažno ubojstvo kako bi policija očistila snijeg do njegove kuće

Policija je rekla novinarima kako je muškarac jednostavno bio nezadovoljan stanjem cesta do sela i nadao se da će policija očistiti put


Nakon što mu je put do doma blokirao snijeg, jedan Ukrajinac odlučio je pozvati policiju i priznati fiktivno ubojstvo, u nadi da će očistiti cestu kako bi došli do njega.


Sudeći prema izvorima iz policije, neimenovani muškarac iz sela Grybova Rudnya nazvao je nacionalni broj za hitne slučajeve i priznao jezivo ubojstvo. Rekao je da se posvađao s očuhom i da je završilo tako da ga je ubo u prsa nožem. Žrtva se prema njegovim riječima srušila i nije disala.

Samopriznati napadač dodao je da se je spreman predati ako policija može doći do njegove kuće, prenosi Index.

Proteklih dana tamo je palo puno snijega i ceste su bile zakrčene pa je “ubojica” policiji predložio da uzmu ralicu žele li ga doći uhititi. Ekipa je zatim poslana u selo kako bi privela samopriznatog ubojicu, a budući da je ralica za snijeg ranije očistila cestu, tamo su stigli svojim patrolnim automobilom.

Lažni zločin

Kad su stigli na scenu, pronašli su očuha muškaraca koji ih je zvao život, a nakon ispitivanja “ubojica” je priznao da je prijavio lažni zločin. Policija je rekla novinarima kako je muškarac jednostavno bio nezadovoljan stanjem cesta do sela i nadao se da će policija očistiti put.

Navodno znao je da ralica obilazi okolna sela, no nije bio zadovoljan rezultatima čišćenja. Sad mu prijeti kazna od 119 hrivanja (oko 27 kuna) zbog lažne pritužbe i gubljenja vremena javnih službenika.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime