VILI BEROŠ NA KONFERENCIJI: “Klinička slika je još uvijek teška”

"Novi sojevi virusa su u zemljama koje su u našem susjedstvu" - otkrio je


Stožer od 11 sati drži presicu nakon što je vlada na svojoj jučerašnjoj  sjednici predstavila minimalno popuštanje mjera. Učenici svih razreda osnovne škole vratit će se u škole i dozvolit će se sport na otvorenom. Uz to, bit će dozvoljeno bavljenje sportom na bazenima i u balonima.


I to je od popuštanja mjera – to.

Iako se raspravljalo o tome da bi se kafićima omogućilo prodavanje kava za van te da bi se otvorile teretane, to se nije dogodilo, što je Index jutros i prvi najavio. Podsjetimo, ugostitelji su se žalili kako je nepravedno da oni u kafićima ne mogu prodavati kavu za van, a da to mogu pekarnice i benzinske postaje. No zabrana prodavanja napitaka za van ostala im je i nakon današnjeg popuštanja. Istu su sudbinu doživjele teretane, koje ostaju zatvorene unatoč tome što se već neko vrijeme spekulira o njihovom otvaranju.

Ugostitelji i poduzetnici su zbog svega bijesni. Najavili su prosvjede, a mnogi od njih i otvaranje 1. veljače, unatoč mjerama Stožera i vlade.

Beroš: Klinička slika je još uvijek teška

Riječ preuzima ministar Vili Beroš.

Klinička slika je još uvijek realtivno teška, ali omogućila nam je blago ublažavanje mjera, ali osnovne mjere ostaju iste.Novi sojevi virusa su u zemljama koje su u našem susjedstvu, moramo biti svjesni i zastoja u cjepivo, toga moramo biti svjesni i to naglašava naše odgovorno ponašanje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime