VELIKI DAN ZA KILU Vice Mihanović ponosan: “Tu je nekad bio peradarnik, beskrajno sam sretan”

"Na ovom mjestu gdje su danas novootvorena ljekarna i dom zdravlja bio je peradarnik. Sustavnim, marljivim i upornim radom došli smo do ovih rezultata i ja sam uistinu sretan i ponosan", kazao je Mihanović


Vice Mihanović

Danas je i službeno svoja vrata otvorila Ljekarna SDŽ i Dom zdravlja. Projekt je to vrijedan 4.55 milijuna kuna, a svečano su ih otvorili župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban, gradonačelnik Grada Splita Andro Krstulović Opara, ravnatelj Ljekarne SDŽ Ante Mihanović, ravnatelj Doma zdravlja SDŽ Marko Rađa i predsjednik GK Mejaši Toni Piplica.


“Ponosni smo, danas je veliki dan”

Nakon obilaska novootvorenih prostora na Kili u Ulici Vrboran navedeni su se obratili medijima te su istaknuli važnost ovih novih prostora koji će za građane biti od velike važnosti.

Nisu krili sreću, ponos i zadovoljstvo. Upućivale su se lijepe i tople riječi.

Ushićeno se prisutnima obratio i HDZ-ov kandidat za splitskog poteštata Vice Mihanović koji je u proteklom razdoblju bio predsjednik Gradskog kotara Mejaši.

“Tu je nekad bio peradarnik”

– Na ovom mjestu gdje su danas novootvorena ljekarna i dom zdravlja bio je peradarnik. Sustavnim, marljivim i upornim radom došli smo do ovih rezultata i ja sam uistinu sretan i ponosan – kazao je Mihanović

– Zahvalan sam beskrajno brojnim volonterima koji nisu žalili svoje vrijeme da bi pomogli svom kotaru. Sve se to događalo u vremenu kada sam bio predsjednik istoga.Sretan sam i ponosan i hvala svima koji su ustrajali do kraja. Ovo je velika stvar za Mejaše i cijeli istočni dio grada Splita – zaključio je ponosno Mihanović.

Moja reakcija na članak je...
Vau
12
Haha
4
Hagić
1
Hmmm
7
Plač
1
Grrr
3
Molim?
3

2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime