Ovog petka 20. rujna u 20:30 sati pravo je vrijeme za grandioznu završnicu prve godine “Festivala pod zvijezdama”. Na tvrđavu Gripe stiže nam publici omiljeni tenor Marko Škugor.

Ovaj 29-godišnji šibenski slavuj jedan je od najpopularnijih hrvatskih tenora koji svakom svojom izvedbom ne prestaje oduševljavati publiku. Njegove izvanredne vokalne sposobnosti i predan trud i rad, omogućili su mu da u svega nekoliko godina solističke karijere ostvari zaista veliki uspjeh.

Sam Marko nam je kazao kako je pred svoj prvi splitski koncert itekako uzbuđen.

– Jako se veselim prvom samostalnom koncertu u Splitu. Split je grad koji je poseban po mnogočemu i čast mi je što ću večeras nastupiti pred splitskom publikom. Splićani mogu očekivati pregršt lijepih pjesama, puno pozitivne energije i vrhunske atmosfere. Nadam se da se vidimo u što većem broju u srcu naše Dalmacije – poručio je Marko.

U jedinstvenom ambijentu višestoljetne tvrđave Gripe na repertoaru će se uz Škugorove pjesme naći i izvrsna lista domaćih i svjetskih hitova, a vjerujemo kako će i posjetitelje splitskog koncerta očarati čarolija nevjerojatnog talenta ovog mladog tenora.Provedite i vi s nama ovu večer za pamćenje i uživajte u jedinstvenim izvedbama vrhunskog tenora Marka Škugora u petak, 20. rujna u 20:30 sati na tvrđavi Gripe!

Prodaja ulaznica: TC “Joker” (prizemlje) od 17 do 19 h, na blagajni na ulazu u tvrđavu Gripe od 20:00 sati te online na www.croatia-tickets.com

Informacije i rezervacije na +385 91 972 0540