U organizaciji udruge “Tvornica” Dugi Rat u popularnom kafiću “Bava bar” na dugoratskoj plaži u četvrtak, 31. siječnja 2019. s početkom u 19 sati održati će se “Večer humora” uz predstavljanje knjige “Materin ŠudarićMarijana Grbavca – Mirića, glumca, redatelja, scenarista, osnivača i voditelja Dramskog ansambla Proložac.

Marijanova knjiga je krajem prošle godine objavljena u nakladi Matice hrvatske, ogranak Imotski, a uz samog autora, u večeri humora u Dugom Ratu dijelove knjige uprizoriti će glumci Ivana Giove Župa i Nada Kovačević, a za glazbenu pratnju zadužena je Tee Leko. O knjizi će dugoratskim Imoćanima i ostaloj zainteresiranoj publici govoriti novinar i urednik Mladen Vuković.

Marijan Grbavac – Mirić je u knjizi “Materin šudarić”, na svoj način, na zavičajnom imotskom jeziku zapisao mnoge istinite seoske (ne)zgode, mudrosti i šale, te ih sabrao i ukoričio u lijepo humorističko i satiričko štivo. Neke od njih čuti ćemo tijekom večeri nadahnutog, zdravog, narodnog humora u Dugom Ratu. Vidimo se!

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime