VAŽNA OBAVIJEST ZA VOZAČE Danas će do 15 sati biti zatvoren južni kolnik brze ceste kroz Sućurac

Za vrijeme radova za sav promet bit će zatvoren vozni trak južnog kolnika, a promet će se u zoni radova odvijati preticajnim prometnim trakom

Danas od 7:30 do 15:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji južnog kolnika državne ceste D8, Trogir – Split, poddionice Kaštel Sućurac – Solin.


Za vrijeme radova za sav promet bit će zatvoren vozni trak južnog kolnika, a promet će se u zoni radova odvijati preticajnim prometnim trakom, izvijestio je HAK.

Podsjetimo, od 23. lipnja do 1. prosinca 2020. izvodit će se radovi na izgradnji triju pješačkih nathodnika (u Kaštel Gomilici, Kaštel Lukšiću i Kaštel Starom).

Za vrijeme prve faze radova kada se izvode radovi na izradi pilota i izgradnji središnjih stupova u razdjelnom pojasu državne ceste, za sav promet bit će zatvoren pretjecajni trak i na južnom (smjer prema Splitu) i na sjevernom kolniku (smjer prema Trogiru), obavještavaju iz Hrvatskih cesta.

U drugoj fazi izvodit će se radovi na izgradnji upornjaka uz sjeverni rub i uz južni rub kolnika državne ceste DC8 kada će u zoni radova biti zatvoren vozni trak, a promet će se odvijati pretjecajnim trakom.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


1 KOMENTAR

  1. Dosada …
    Upoznajte mladića! Ja sam Polina, imam 23 godine, plavuša, smiješna i vitka! Slabo govorim samo hrvatski.
    Razgovarajmo, inače je dosadno! Možemo se upoznati, prošetati, plivati))
    Pošaljite mi e-mail —- >> 18pop.tk Moj profil polinkakkis

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime