Vatrogasci iz Podgore se pohvalili obnovom voznog parka, jedno vozilo će im posebno značiti

Nastavljamo se boriti, kako za boljitak našeg DVD-a tako i za što bezbolnije rješavanje svih intervencija koje se nađu pred nama, poručili su iz DVD-a Podgora

Dobre vijesti priopćili su iz DVD-a Podgora. Naime, njihov vozni park je bogatiji za zapovjedno vozilo Dacia Duster i kombi Ford Transit koji im je iznimno potreban za prijevoz vatrogasaca na intervencije.


– Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su pomogli u radu DVD-a Podgora. Donatorima koji su novčano ili na neki drugi način pomogli u organizaciji koncerta prošle sezone i ovog drugog koji se održao za vrijeme podgorskog adventa. Svim udrugama, pravnim osobama, mještanima…

Posebno hvala svima koji su bar jedno pivo popili za vrijeme tih koncerata jer ste VI, naši sumještani i prijatelji, najzaslužniji za novac koji smo prikupili i ulozili u budućnost DVD-a.

Svaka donacija nam puno znači i to ne zaboravljamo. Nastavljamo se boriti, kako za boljitak našeg DVD-a tako i za što bezbolnije rješavanje svih intervencija koje se nađu pred nama, poručili su iz DVD-a Podgora.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime