Gastro priča entertainment restorana  Olive Tree i Roof 68 dobila je svoju ekranizaciju, 70 sekundi čistog hedonizma, mistike, višestrukih ličnosti i hrane koja skida sve maske. Fetish, Food & Me vrišti strašću iz svakog kadra nastalog u produkciji tvrtke Yellow Apple, kreatora oba objekta.

Ako niste gladni, ogladnit ćete kad pogledate Fetish, Food & Me video:

Čitava kampanja promocija je zimskog jelovnika i najava svih događanja koji će nam uslijediti u Roof 68 kao i u sestrinskom restoranu Olive Tree.  Ovo je priča o mjestima koja su prerasla okvire poimanja restorana, jer nude doživljaj, individualni, po želji svakog onog koji se usudi.

Novi jelovnik Olive Tree i Roof 68 nosi  jednostavan naziv „Food“  slaveći tako hranu, obilje i ritual hranjenja,  nudeći povratak tradicionalnom poimanju obroka, bogatom tanjuru djetinjstva, gdje izdvajamo janjeću koljenicu ili npr. ragu od hobotnice na palenti.  Istovremeno „Food“ predstavlja i  korak dalje od uobičajene gastronomske ponude s “malim jelima“ osmišljenim  za sve one koji onako uz piće odluče nešto gricnuti ili kombinacijom istih stvoriti svoj jelovnik u sljedovima, kroz ideju „ćoknit jer je mukte“. Slatki dio menija jednako je važan kao i slani i to potvrđuju sofisticirani deserti s eksplozijom okusa šljive, cimeta, muškatnog oraščića, te neizbježne bijele i tamne čokolade…

Dnevna ponuda ručka ili večere od tri slijeda po cijeni od
110 kn!

Feel good atmosfera u  Roof 68 i Olive Tree zarazna je jer to su mjesta u kojem zabave ne nedostaje, eklektična energija prostora tjera na kampiranje uz  people watching ili resident DJ A. Jakira koji kapom i šakom dijeli savršenu selekciju. Sve miriše na splitsku renesansu,  konceptualno riječ je o hedo zvuku gdje zabava dobija potpuno novu dimenziju osmišljenu po uzoru na The Lab – Mixmag tulumarenje uz  moto očekujte neočekivano, testirajte samog sebe. Pasionirana publika doći će na svoje i po pitanju sounda koji je doveden do savršenstva jer je naravno powered by Void acoustics!

Po svemu sudeći, u Olive Tree i  Roof 68 očekuje nas uzbudljiva zima s brojnim događanjima i ponudama, pa tako već od sutra možete svakog dana skoknuti do Oliva ili Roofa te uživati u dnevnoj ponudi ručka ili večere od tri slijeda po cijeni od 110 kn; što može biti i još jedna prilika da napravite najbolju fotografiju i osvojite #vodime putovanje u New York za dvije osobe. Kako smo na početku i naveli nesvakidašnja kampanja – nesvakidašnjih entertainment restorana, dobrodošli u Roof i Olive!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime