Volimo putovanja, obožavamo druženje, zaljubljeni smo u čitanje i uživamo u upoznavanju novih kultura.

Zato ćemo ugostiti damu koja je sve to povezala u jednu, ili preciznije: 196 svjetskih avantura!

Barbara Tartaglia Roca se, kao pravi kreativac, sanjar i avanturist, razigrano zaputila u književnu ekspediciju.

Sama je sebi zadala neobičan projekt i maštovit zadatak: pročitati po jednu knjigu iz svake zemlje svijeta i tako ga proputovati originalnim i neprocjenjivim prijevoznim sredstvom: knjigom! Upoznavanje novih kultura kroz male, intimne rituale i običaje svakog naroda, osebujne i karakterne književne likove, kultne metropole i tajanstvene male gradiće, zaseoke i otoke bili su Barbarino gorivo za trogodišnje putovanje čitanjem po svijetu.

Svaka zemlja i svaka kultura tako je postala osebujan, misteriozan i romantičan svijet u malom, a na kraju su se povezale u slikovitu cjelinu punu smijeha, suza, zabave, učenja, tajni, izazova, pitanja i odgovora….svega onoga što tvori svijet, i svega onoga što čini život.

U petak, 16.studenog, u 18.00 sati u prostorijama Slovenskog kulturnog društva Triglav Split Barbara će nam opisivati svoja putovanja i naravno, preporučiti svoje omiljene suputnike: knjige koje će nam odati sve tajne neke zemlje i odvesti nas na nezaboravno putovanje kroz svijet i život.

Pozivamo sve strastvene čitatelje, kreativce, sanjare, putnike, pustolove i lovce na blago da nam se pridruže, jer uz Barbaru na svoje dolaze svi ljubitelji knjige, putovanja i života.

Dođite i vi!

Ulaz je slobodan.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime