Ušteda energije od 60 do 90% novi standard u rasvjeti

Rasvjetna tehnologija dostupna u ČULIĆ elektro centru, zahvaljujući uštedi energije do 90 % i dugom vijeku trajanja proizvoda ( do 5 godina jamstva ), osigurava brz povrat ulaganja

Rasvjetna tehnologija dostupna u ČULIĆ elektro centru, zahvaljujući uštedi energije do 90 % i dugom vijeku trajanja proizvoda ( do 5 godina jamstva ), osigurava brz povrat ulaganja. LEDVANCE LED svjetiljke i žarulje daju osjetan doprinos boljem energetskom proračunu zgrade, poslovnog ili stambenog prostora.


LEDVANCE je nastao iz OSRAM-a, kombinirajući tradicionalnu opću rasvjetu sa suvremenom tehnologijom okrenutom budućnosti, te je izgrađen na pouzdanim, dugotrajnim odnosima s kupcima.

Zapamtite neke od ovih modela koji se nude u Čulić elektro centru u Solinu jer će vam sigurno zatrebati.

DOWNLIGHT SLIM je idealan za niske ugradne prostore, a odlikuje ga vrlo tanko kućište s ugradnom visinom  od 25 mm, te poklopac za jednostavnu i sigurnu ugradnju.

OUTDOOR rasvjeta je atraktivnog dizajna, stvorena od visokokvalitetnih materijala, a nudi  uštedu energije do 81 %. Ove robusne i vodonepropusne svjetiljke odlikuje jednostavna montaža, uz sav potreban pribor koji je uključen u cijenu. Posebno je pogodna za fasade, dvorišta, ulaze, prilaze, terase i druge otvorene prostore.

Liniju LINEAR odlikuje minimalan zahtjev za prostorom zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, a omogućava neprekinutu liniju pri spajanju do 10 svjetiljki u seriji.SURFACE je idealna zamjena za tradicionalne fluokompaktne zidne/stropne svjetiljke  (1 × 26 W, 1 × 32 W).  Pruža vrlo homogeno svjetlo pogodno za hodnike, stubišta, kupaone i sl.

PANEL je direktna zamjena za tradicionalne rasterske svjetiljke i u Čulić elektro centru ističu kako su mnogi kupci pokazali interes za zamjenom kako bi poboljšali kvalitetu svjetla u svojim uredskim radnim prostorima.DALI seriju rasvjetnih tijela odlikuje vrlo tanko kućište (10,5 mm) i matirani bijeli okvir, a pogodno je za urede, konferencijske dvorane, hodnike, atriume.

DAMP PROOF linija rasvjete je jedinstvena jer omogućava montažu i električno spajanje bez alata, a  odličan je izbor za montažu u garažama, prolazima, radionicama, te industrijskim i skladišnim prostorima.

HIGH BAY je zamjena za tradicionalne industrijske visilice . Ušteda energije do 60 % i visoka svjetlosna učinkovitost do 135 lm/W uz različiti svjetlosni tok i mogućnost korekcije širine svjetlosnog snopa za različite visine montaže, posebnost je ovih rasvjetnih tijela.  Pogodna su za skladište, industriju, logističke centre, ali i opću rasvjetu za visoke stropove.

Za kraj je potrebno istaknuti  LUXeye – INTELIGENTNO UPRAVLJANJE RASVJETOM PUTEM PAMETNOG TELEFONA ILI ZIDNOG TIPKALA koji na intuitivan način postiže gotovo savršenu  kontrolu rasvjete.

Posjetite Čulić elektro centar jer stručne informacije koje ćete dobiti na licu mjesta, zasigurno će donijeti do odluke da unaprijedite kvalitetu rasvjete u prostorima u kojima mnogo boravite, a na dobrobit svog vida i uz odmah vidljivu uštedu energije.  Ovaj redefinirani standard u pogledu odnosa kvalitete i cijene osiguran je LED svjetiljkama opremljenim isključivo visoko-kvalitetnim LED modulima najviših razreda energetske učinkovitosti  (A, A+ i A++).  Poznavanje tržišta opće rasvjete, suvremenih tehnologija i promjenjivih potreba, uz stalno inzistiranje na poboljšanju kvalitete svjetla, LEDVANCE tehnologiju rasvjete je dovelo do pozicije ključnog Čulić elektro centar partnera za rasvjetu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0