Prošlog vikenda održala se svečana dodjela priznanja Hrvatskog auto i karting saveza u Domu kulture „Matija Mažić“ u Bakru. Za uspjehe u 2018. godini u automobilizmu i kartingu nagrađeni su vozači i vozačice iz 46 klubova. Svečanoj dodjeli prisustvovali su i vozači Auto kluba Trogir. Naime, dvojica njihovih članova postigla su izuzetan uspjeh.

Nikola Rožić preuzeo je nagradu za prvo mjesto klase 3 na kružnim stazama prvenstva Hrvatske, a Robert Antunović za treće mjesto klase E1-14 na brdskim stazama prvenstva Hrvatske. Auto klub Trogir završio je 2018. godinu na visokom četvrtom mjestu u poretku klubova na kružnim stazama.

Ovim rezultatima članovi kluba postali su kategorizirani sportaši Hrvatskog olimpijskog odbora:

Nikola Rožić – sportaš Hrvatske III. kategorije, vrhunski sportaš
Robert Antunović – sportaš Hrvatske IV. kategorije, vrsni sportaš.

Trogirske automobiliste čeka još jedna svečanost za rezultate ostvarene u Prvenstvu Regije JUG u 2018. godini koja će se održati u nedjelju 10. veljače u hotelu Merlot u Opuzenu, gdje su vozači Filip Bilota, Tino Barada, Marina BaradaRobert Antunović i Nikola Rožić osvojili sedam nagrada u četiri discipline i drugo mjesto u poretku klubova discipline ocjensko spretnosne vožnje.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime