UJEDINILI SNAGE Vrgorčani u nekoliko dana uredili kontejner za Glinu: Potpuno ga prilagodili višemjesečnom stanovanju

"Posebno me dojmio čin jednog našeg sugrađanina kojeg sam zamolio jučer kasno popodne da požuri osobnim kombijem u Makarsku po tuš kabinu prije zatvaranja trgovine. Otišao, doveo i još k tome nije dopustio da grad plati tuš kabinu već je sam iskeširao novac. Dragi sugrađani, vi ste zakon!"


Vrgorački volonteri različitih profesija ujedinili su snage na izgradnji, odnosno uređenju kontejnera koji će uskoro put potresom pogođenog područja.


Volonterima se zahvalio vrgorački gradonačelnik Ante Pranić.

– Zahvaljujem se svim volonterima, bravarima, električarima i vodoinstalaterima koji su pomogli ovaj vikend u preuređivanju jednog kontejnera za višemjesečno stanovanje. Nastojat ćemo ga sutra kompletirati s namještajem i kuhinjom, a tijekom noći s ponedjeljka na utorak kreće prema području Gline. Zahvaljujem se svim sugrađanima koji su donirali novo posuđe, pribore za jelo, posteljinu, ručnike…

Ekipe kreću u pet kamiona. Stambeni kontejner, građevinski materijal, radnici Komunalnog i Čistoće za montažu na licu mjesta i kamioni s potrepštinama i hranom za domaće životinje.

Posebno me dojmio čin jednog našeg sugrađanina kojeg sam zamolio jučer kasno popodne da požuri osobnim kombijem u Makarsku po tuš kabinu prije zatvaranja trgovine. Otišao, doveo i još k tome nije dopustio da grad plati tuš kabinu već je sam iskeširao novac.

Dragi sugrađani, vi ste zakon!” poručio je Pranić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
9
Haha
0
Hagić
7
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime