Uhićena prevarantica koja je staricu oštetila za 30 tisuća kuna!

Uz kaznenu prijavu 35- godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku.

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je razbojništvo,
neovlaštena proizvodnja i promet drogama, tri prijetnje, prijevara, osam oštećenja tuđe stvari, pet teških krađa, četiri utaje i devet krađa.
U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata na području Policijske
uprave splitsko-dalmatinske zabilježeno je osam prometnih nesreća, od kojih jedna s
materijalnom štetom. Tri osobe su teško i pet je lakše ozlijeđeno.


Policijski službenici Policijske postaje Makarska proveli su kriminalističko istraživanje nad 27- godišnjakom kojeg su 25. srpnja u Makarskoj, zatekli s drogom marihuanom. U sklopu
istraživanja je obavljena pretraga stana u kojem je pronađena marihuana ukupne težine
524,5g. Uz kaznenu prijavu je predan pritvorskom nadzorniku.
Nadalje, policijski službenici Policijske postaje Sinj proveli su jučer kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom kod kojeg je pretragom obiteljske kuće na širem sinjskom području pronađeno 319g marihuane, 4 stabljike marihuane visine od 100 do 160 cm i 17 sasušenih grančica marihuane dužine od 10 do 45 cm, kao i oprema za uzgoj. Protiv 50-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Sinoć, nešto prije 21.00 sat, u Solinu, u prodavaonicu je ušla maskirana osoba koja je sprejem poprskala dvije zaposlenice i otuđila novac. Oštećene su zatražile liječničku pomoć i utvrđene su im lakše tjelesne ozljede. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem.

Jučer je dovršeno i kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakinjom. Sumnjiči se da je 11. svibnja ove godine putem telefona uspostavila kontakt sa 89-godišnjakinjom kojoj se predstavila kao djelatnica banke i potom došla u njezin stan u Trogiru, uzela domaći i strani novac uvjerivši  oštećenu da je novac koji posjeduje lažan te da će donijeti zamjenske prave novčanice.
Pričinjena materijalna šteta oštećenoj iznosi oko 30 tisuća kuna. Uz kaznenu prijavu 35-
godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku.

Tijekom noći 25/26. srpnja u Splitu, u Šimićevoj ulici provaljeno je u prodavaonicu iz koje je otuđena veća količina cigareta, suhomesnatih proizvoda i raznih drugih artikala. Utvrđuje se ukupna materijalna šteta. Obavljen je očevid i provodi se daljnje kriminalističko istraživanje.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0