U utorak (9. srpnja) u 8 sati počinje prodaja ulaznica za drugu utakmicu 1. pretkola Europske lige Hajduk – Gzira United koja je na rasporedu 18. srpnja na Poljudu s početkom u 20 sati.

Prva tri dana (od utorka do četvrtka) ulaznice za utakmicu ekskluzivno mogu kupiti samo članovi Hajduka koji su uplatili članarinu za 2019. godinu (online i na svim prodajnim mjestima). Od petka 12. srpnja ulaznice idu u slobodnu prodaju.

Svi članovi Hajduka koji su uplatili članarinu za 2019. godinu mogu preuzeti jednokratni kod na članskom sučelju (Hajduk.hr ) te mogu kupiti jednu ulaznicu uz predočenje koda. S kodom koji ste dobili na članskom sučelju može se obaviti kupnja na platformi ticketshopa i na svim prodajnim mjestima uz predočenje koda.

Ako do sada niste bili član ili trebate obnoviti članarinu, možete to također obaviti preko članskog sučelja i nakon toga dobiti potrebni kod. Vrijedi pravilo jedan član/jedan kod/jedna ulaznica. Ako želite kupiti ulaznicu za drugog člana ili više njih potrebno je predočiti njihovu člansku iskaznicu i dodijeljeni kod.

Za slučaj problema s kodom i nemogućnost realizacije kupnje temeljem koda, otvorena je posebna e-mail adresa kod@nashajduk.hr.

PRODAJNA MJESTA:

– Online (na portalu www.ticketshop.hr)

– Odjel za članstvo na Poljudu –  od 8 do 20 sati radnim danom, vikendom ne radi

–  HNK Hajduk Fan shop Grad (pored HNK) –  svakim danom od 9 do 22 sata, a nedjeljom od 10 do 18 sati

– Cro Fan Shop City Center one i Mall of Split – svakim danom od 9 do 22 sati, Marmontova ulica –  svakim danom od 8 do 22 sata

– Ticketshop.hr   (na linku možete pronaći prodajna mjesta)

*Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po redovnim cijenama do 17. srpnja u 23.59 sati 

*Prodajna mjesta na kućicama oko stadiona na dan utakmice od 17 sati