U tijeku je potraga za nestalom pripadnicom Oružanih snaga čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi zagrebačkoj 4. prosinca 2019. godine u večernjim satima.

Zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Zagrebačke, pripadnici Pukovnije vojne policije uključili su se u noćnu potragu za nestalom pripadnicom s dva tima Antiterorističke vojne policije i patrolom Vojne policije i pripadnicima Kriminalističke vojne policije. Pronađeno je motorno vozilo nestale pripadnice, dokumenti i osobne stvari, a potraga za nestalom osobom se nastavlja i dalje u primarnoj nadležnosti Ministarstva unutarnjih poslova, priopćili su iz MORH-a.

Vojna policija je u stalnom kontaktu s Ministarstvom unutarnjih poslova, a uskladu s procjenama MUP-a i nadležnostima, Hrvatska vojska će se uključiti u daljnju potragu za nestalom pripadnicom.

Na stranicama nestali.hr objavljena je fotografija i opis nestale Jadranke Skender (51). Dodaje se kako je svoj dom napustila u osobnom automobilu marke Mercedes gospićkih registarskih oznaka. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu jaknu, plave traperice i žute čizme.

Ukoliko građani imaju bilo kakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, mole se da informacije jave na email nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192, poručuju iz MORH-a.Kći nestale moli građane da u što većem broju podijele vijest o nestanku njezine majke kako bi je što prije pronašli:

“Molim vas dijelite što više možete, zamolite svoje kontakte da učine isto, možda nam pomogne da je pronađemo!

Mama mi je nestala, pronašli smo auto, ali njoj ni traga. Naglašavam da se radi o mami i baki koja ne bi otišla bez traga i glasa”, napisala je na društvenim mrežama.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime