U Splitu otvoren novi estetski centar: Zanimljivu večer nije propustila ni splitska “vampirica”

Nakon konzultacija i tretmana kose moći ćete uživati u antistress masaži te masažama s čokoladom i zlatom, ali i napraviti manikuru te pedikuru


U vremenu kada vlada borba za preživljavanjem, svjedočili smo otvaranju novog estetskog centra u Splitu imena Lady Gold 11 vlasnice Diane Rađa.


Koncept Lady Gold 11 su konzultacije s liječnicima o implantatima, filerima, body filerima i botoksu. Svaki klijent će se tu susresti s liječnikom na konzultacijama prije posjeta ordinacije.

Dr. Diana Plazonić i dr. Marija Škornjak iz MedLine Zagreb samo su dio teama vanjskih suradnika s kime će se klijenti i klijentice moći konzultirati o uslugama i cijenama.

Ali to nije jedina usluga, Lady Gold 11 nudi i usluge frizerskog salona bez mogućnosti bojanja kose već botoks kose do tri faze te tretmani za obnovu kose. U pripremi je i nova linija ekstenzija od prave kose iz Rusije.

Nakon konzultacija i tretmana kose moći ćete uživati u antistress masaži te masažama s čokoladom i zlatom, ali i napraviti manikuru te pedikuru.

A koga smo zatekli na otvaranju pogledajte u galeriji.Moja reakcija na članak je...
Vau
15
Haha
19
Hagić
4
Hmmm
4
Plač
4
Grrr
11
Molim?
8

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime