U Sinju osnovan ogranak Domovinskog pokreta: “Volim svoj Sinj i napravit ćemo sve da našim radom podignemo naš Grad”

"Volim svoj Sinj i napravit ćemo sve da našim radom podignemo naš Grad te pokažemo da su pokreti i promjene itekako mogući"


U Sinju je u subotu navečer 23. siječnja 2021. godine osnovan ogranak Domovinskog pokreta Miroslava Škore, a čast i zadovoljstvo voditi ga pripalo je Mirjani Babić, šefici računovodstva u Osnovnoj školi fra Pavla Vučkovića.


Okupljenima se najprije obratio predsjednik Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije gospodin Nikola Grabovac. Nakon toga jednoglasno je donesena odluka o osnivanju i izboru vodstva ogranka.

Osim predsjednika, članovi Domovinskog pokreta iz Sinja izabrali su i dopredsjednike gospodina Hrvoja Dolića i gospođu Vesnu Čelik, te rizničara gospođicu Barbaru Perajica.

„Nadam se da će ljudi koji su se odlučili baviti politikom u Domovinskom pokretu već na sljedećim lokalnim izborima polučiti takav rezultat, da pokažemo cijeloj Hrvatskoj da se uistinu može napraviti više u ovoj našoj lijepoj Domovini. Volim svoj Sinj i napravit ćemo sve da našim radom podignemo naš Grad te pokažemo da su pokreti i promjene itekako mogući“- kazala je Mirjana Babić predsjednica ogranka Domovinskog pokreta Grada Sinja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
11
Haha
21
Hagić
3
Hmmm
2
Plač
1
Grrr
14
Molim?
6Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime