Zbog značajnog porasta broja pozitivnih osoba na COVID-19 u Šibensko-kninskoj županiji, te obveze testiranja turista pri povratku u svoje zemlje, danas je održana sjednica Stožera Civilne zaštite Šibensko-kninske županije u užem sastavu. Glavna tema sastanka bila je organizacija punkta za testiranje turista.

– Na sastanku je dogovoren model testiranja turista na COVID-19. Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, osim što će sufinancirati  liječnički tim koji će testirati turiste prije povratka u njihove matične zemlje, preuzela je i koordinaciju ove usluge za turiste i o tome obavijestila sve dionike u turizmu na području naše županije.

Kontakt osoba ispred TZ Šibensko-kninske županije sa kojom turistički subjekti mogu dogovoriti termine, te dobiti potrebne informacije, o načinu, vremenu i mjestu testiranja je  Ivana Lušić, +385 9873 7404, e-mail: ivana.lusic@dalmatiasibenik.hr

Pri naručivanju testiranja treba voditi  računa da je potrebno naručivanje minimalno 24 sata ranije, kao i da je čekanje rezultata 24-48 sati – priopćio je CZS ŠKŽ.

Punkt počinje s radom u ponedjeljak 24. kolovoza 2020.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime