U POTPUNOSTI IZGORJELO PRIZEMLJE RESTORANA “IVO” “Spriječili smo širenje požara na susjednu kuću, iz vatre smo izvukli dvije plinske boce”

Po dolasku vatrogasaca na lice mjesta gorio je kompletan kat restorana, a šteta je ogromna


U nedjelju navečer izbio je požar u poznatom makarskom restoranu Ivo u Ulici Ante Starčevića br. 41. Izgorio je cijeli donji kat restorana, a vatrogasci su požar stavili pod kontrolu.


Više informacija otkrio nam je županijski vatrogasni zapovjednik Dražen Glavina.

VEZANI SADRŽAJ:

– Dojava vatrogascima o požaru stigla je u 17:58. Na požarište je odmah stigla dežurna vatrogasna smjena, a pozvane su i dežurne snage. Po dolasku vatrogasaca na lice mjesta gorjelo je kompletno prizemlje restorana, a šteta je ogromna.

U 18:28 požar je stavljen pod nadzor gasitelja i zaustavili smo njegovo širenje na gornji kat jer je zahvaćen balkon na katu. Također smo zaustavili širenje požara na susjednu kuću.

Trenutno se obavljaju sanacija i čišćenje opožarenog prostora jer se unutra nalazi dosta gorivog materijala koji treba sanirati. Vatrogasci će ostati na mjestu događaja dok god bude potrebno. U restoranu su se nalazile dvije plinske boce. Dvije su izvađene iz vatre, a još ih ima šest u podrumu.Jedan dio vatrogasaca je otpušten u vatrogasni dom, a dio ostaje dežurati – rekao je Glavina za Dalmacija Danas.

Požar je gasilo 40 vatrogasaca DVD-a Makarska.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime