U napetoj ‘Potjeri’ ekipa se borila za rekordan iznos, Morana pogriješila na pitanju o našim glumicama

Među natjecateljima posebno valja izdvojiti 19-godišnjeg debitanta Karla, studenta Poslovne ekonomije iz Velike Gorice, koji je u prvoj minuti imao 24.500 kuna, a zatim je suvereno osvojio višu ponudu od 100 tisuća kuna

Premda ekipa u večerašnjem izdanju HRT-ovog kviza Potjera nije pobijedila lovkinju Moranu, emisija nije ostala bez napete borbe. Naime, u završnu Potjeru plasirao se trojac Karlo, Vanja i Mihael, koji su se borili za 265 tisuća kuna što bi, da su ga osvojili, bio rekordan iznos po natjecatelju, piše Večernji list.


No, u završnu su potjeru donijeli samo 11 koraka prednosti, a Morana ih je stigla. No, i lovkinja je u završnoj potjeri pogriješila na za nju laganom pitanju koje je glasilo – “Koja je glumica ostvarila debitantsku ulogu u filmu “Pad Italije”. Morana je rekla Mira Furlan, premda se radilo o Eni Begović.

– Njih dvije su mi kao Beatlesi i Stonesi, a ja se uvijek odlučim za Miru – rekla je lovkinja.

Među natjecateljima posebno valja izdvojiti 19-godišnjeg debitanta Karla, studenta Poslovne ekonomije iz Velike Gorice, koji je u prvoj minuti imao 24.500 kuna, a zatim je suvereno osvojio višu ponudu od 100 tisuća kuna. Karlo je dobro iskoristio činjenicu da je tek završio srednju školu, pa se prisjetio gradiva poput pitanja “Eksperimentalni roman prvi je manifest kojeg književnog pravca”, a ponuđeni odgovori bili su nadrealizma, naturalizma ili romantizma. Karlo je znao da se radi o naturalizmu, što ga je i odvelo u završnu potjeru.

Zanimljivo je da su svi natjecatelji po dogovoru išli na višu ponudu, a jedina koja nije uspjela proći bila je Linda iz Rijeke. Natjecatelj Vanja imao je sreće, budući da je Morana tijekom njegovog nastupa na ploči krivo odgovorila na čak tri pitanja, a jedno od njih bilo je i “Koji je poznati roman objavljen za vrijeme Drugog svjetskog rata”?. Vanja je mislio kako je to “Uliks”, a Morana je otišla na “Lolitu”, dok je točan odgovor bio “Stranac”.

– Bome, napeta partija večeras, hvala vam na tome. Malo ste pokisli, veliki novci bili su igri, pritisak je bio tu. Odradila sam svoj posao, žao mi je – kazala je Morana nakon što je stigla ekipu.


 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
0
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime